+ 381 31 512 833 office@unitrag.com

O NAMA

Odgovoran odnos, poštovanje posla, zdrava ambicija i mnogo toga još, bili su put za firmu, koja je želela uspeh.
Put i transport, koji stoje negde, uvek u podsvesti…

Bolji transport za bolji biznis!

Unitrag d.o.o. Užice osnovan je 1992. godine sa sedištem u Užicu, zapadnoj Srbiji. Osnovna delatnost je prevoz robe u međunarodnom drumskom transportu. Uprvim godinama poslovanja, firma Unitrag d.o.o. Užice je svoje uluge pružala na tržištu Zapadne Evrope.

2000. godine osniva se PJ Međunarodna špedicija u Užicu. Pruža se usluga carinskog posredovanja (uvoz, izvoz, tranzit robe), špediterske usluge, usluge pretovara i skladištenja robe u magacin.

Sa obnovom učešća Srbije u TIR sistemu, Unitrag d.o.o. Užice 2003. godine među prvima u Srbiji organizuje transport robe na rusko tržište.

2006 – 2007. godine Unitrag je bio ovlašćeni uvoznik i zastupnik nemačkog proizvođača poluprikolica Humbaur GMbH.

Firma Unitrag d.o.o. Užice otvara poslovnicu u Beogradu u decembru 2012. godine. Unitrag d.o.o. Užice Ogranak PJ Beograd proširuje delatnost transportnih usluga za usluge izvoza u 2018 godini. Dugogodišnje iskustvo sa klijentima na ruskom tržištu i mogućnost saradnje sa novim, doprinelo je širenju zajedničke ideje povezivanja našeg tržišta sa tržištem RF. Pružamo izvozne usluhe i obezbeđujemo klijentima nove partnere, kupce i nova tržišta.

Od osnivanja firme na njenom čelu se nalazi generalni direktor Branko Bešević, najviše zaslužan za razvoj preduzeća. Danas je porodična firma. Vizija modernog poslovanja primenjena je u našoj firmi: odabir kvalitetnog i stručnog kada, savremene opreme i najnoijih tehnologija i standarda, u cilju kvalitetnog ispunjenja zahteva naših klijenata.

 

Članstva u asocijacijama,

nagrade, priznanja i socijalna posvećenost…

Od osnivanja, firma Unitrag d.o.o. Užice član je Privredne komore Srbije.

Unitrag d.o.o. Užice je član poslovnog udruženja prevoznika robe u međunarodom drumskom saobraćaju „Međunarodni transport“ od 2000. godine.

Plaketom Regionalna privredna komora za ostvarene rezultate u privređivanju u užičkom okrugu 2006. god. nagrađuje firmu Unitrag d.o.o. Užice.

Povelju Kapetan Miša Anastasijević Media Invent Novi sad – partneru 2008. godine dodeljuje firmi Unitrag d.o.o. Užice.

2010. godine Regionalna privredna komora dodeljuje Branku Beševiću, vlasniku privrednog društva Unitrag d.o.o. Užice plaketu za rezultate u poslovanju i razvoju komorskog sistema.

 

 2011. godine gospodin Branko Bešević od IRU Ženeva (international road transport union) dobija priznanje: „IRU AWARD FOR TOP ROAD TRANSPORT MANAGERS“.

2011. godine sportski savez Užice dodeljuje povelju firmi Unitrag d.o.o. Užice za doprinos u stvaranju uslova za razvoj sporta i fizičke kulture gradu Užicu.

2017-2021. godine izabran je Branko Bešević za predsednika Parlamenta privrednika regionalne privredne komore zlatiborskog upravnog okruga.

2018. godine Branko Beševič je primio nagradu najboljeg privrednika grada Užica.

Unitrag d.o.o. Užice kroz nesebičnu novčanu podršku pomaže razvoju kulture i sporta u svom gradu.

Vučnih i priključnih vozila

Hladnjača

Godina iskustva

Politika kvaliteta i životne sredine

“UNITRAG” doo pruža usluge u oblasti međunarodnog i domaćeg transporta roba, špediterskih usluga.
Trajno opredeljenje preduzeća “UNITRAG” doo je da zadovoljava sve složenije zahteve i očekivanja korisnika, ispunjavanjem zakonskih i drugih propisa, pružanjem kvalitetnih, konkurentnih i blagovremenih usluga, i da u uslovima oštre konkurencije postane lider u svojoj oblasti poslovanja i prvi izbor svih zainteresovanih strana.
Politika kvaliteta i zaštite životne sredine, kao osnova poslovne politike zasniva se na:

  • Razvoju partnerskih odnosa, dugoročne saradnje, zajedničkog rada i efikasnih komunikacija sa korisnicima: oni su središte aktivnosti svakog zaposlenog. Na principima uzajamnog zadovoljstva u partnerskim odnosima gradimo nove poslovne potencijale i razvoj poslovanja.
  • Identifikaciji rizika po poslovanje i primena proaktivnih mera za smanjenje i minimiziranje njihovih uticaja na zadovoljstvo korisnika i održivo poslovanje preduzeća.
  • Identifikaciji aspektata životne sredine koji su u vezi sa poslovanjem, praćenje i upravljanje u cilju smanjenja ili sprečavanja zagađenja životne sredine sa težištem na preduzimanju mera prevencije, stalnom poboljšavanju i kontinualnom ispunjenju zakonskih i drugih zahteva iz oblasti zaštite životne sredine.

Efikasnom i efektivnom upravljanju poslovnim procesima radi boljeg korišćenja resursa, snižavanja troškova, prevencije greške u radu i prevencije u zaštiti životne sredine.

Kvalitet i zaštita životne sredine je obaveza svakog zaposlenog bez obzira na funkcionalni ili radni zadatak koji obavlja u preduzeću. Svi zaposleni su su obavezni i odgovorni da pruže aktivan i kreativan doprinos u realizaciji politike i ciljeva kvaliteta i zaštite životne sredine.

Rukovodeći kadar

Branko Bešević

Branko Bešević

Vlasnik i generalni direktor, dipl.ing saobraćaja

Novica Bešević

Novica Bešević

Vlasnik, dipl.ing saobraćaja

Dragan Obradović

Dragan Obradović

Direktor Špedicije

Dejan Ljubičić

Dejan Ljubičić

Direktor transporta, dipl.ing saobraćaja

Dragan Mijatović

Dragan Mijatović

poslovna jedinica servis Kosjerić, Ing.mašinstva