POLITIKA KVALITETA I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE - UNITRAG doo
POLITIKA KVALITETA I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

iso9001_200.jpg“UNITRAG” DOO pruža usluge u oblasti međunarodnog i domaćeg transporta roba, špedicije, servisa vozila, tehničkog pregleda i prodaje goriva. Trajno opredeljenje preduzeća “UNITRAG” doo  je da zadovoljava sve složenije zahteve i očekivanja korisnika, zakonskih i drugih propisa pružanjem kvalitetnih, konkurentnih i blagovremenih usluga i u uslovima oštre konkurencije postane njihov prvi izbor. Politika kvaliteta i zaštite životne sredine, kao osnova poslovne politike zasniva se na:

  • Razvoju partnerskih odnosa, dugoročne saradnje, zajedničkog rada i efikasnih komunikacija sa  korisnicima koji su središte aktivnosti svakog zaposlenog. Na principima uzajamnog zadovoljstva u partnerskim odnosima gradimo nove poslovne potencijale i razvoj poslovanja.

  • Smanjenju ili eliminisanju negativnih uticaja na životnu sredinu koji su pod našom kontrolom, u skladu sa zakonskim propisima i drugim zahtevima, utvrđivanjem ciljeva i programa, njihovom realizacijom, praćenjem i stalnim poboljšavanjem učinaka zaštite životne sredine.

  • Efikasnom i efektivnom upravljanju poslovnim procesima radi boljeg korišćenja resursa, snižavanja troškova, prevencije greške u radu i prevencije u zaštiti životne sredine.

iso14001_200.jpgKvalitet i zaštita životne sredine  je obaveza svakog zaposlenog bez obzira na funkcionalni ili radni zadatak koji obavlja u  preduzeću.

Svi zaposleni su su obavezni i odgovorni da pruže aktivan i kreativan doprinos u realizaciji  politike i ciljeva kvaliteta i zaštite životne sredine.

Da bi postigli svoje ciljeve “UNITRAG” doo je uredio svoje poslovanje i organizaciju prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 i dobroj tržišnoj praksi koju oni donose. 


                                  U Užicu,                                                        Direktor, 
                               08.09.2011.                                                  Dejan Ljubičić
IZABERI JEZIK


UNITRAG DOO

Više od stotinu klijenata prepustilo nam je brigu o svom transportu i logistici, na obostranu korist i zadovoljstvo. Dugogodišnje iskustvo u prevozu robe širom Evro - Azije naša je najbolja preporuka i garancija kvaliteta transportne i logističke usluge koju pružamo. Ekonomske prilike u zapadnoj Evropi i otvaranje novih istočno-evropskih tržišta, uslovilo je poslovanje našeg preduzeća u zemaljama bivšeg Sovjetskog Saveza - Rusije, Belorusije i Ukrajne.
 
10-hm.jpg
tuvsertifikat.png


Copyright © Glogin Web Design 2011